Kan tantramassage gøre verden bedre?

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Ja det kan den!

Fordi den åbner for dine dybeste og stærkeste kræfter, til at være dig. Fordi den lader dig stå i lyset af dit fulde potentiale.

Vi er alle født med en enorm livskraft. En dyb kontakt til vores behov, vores lyst, vores udfoldelse.

Allerede som baby undertrykkes vores impulser. Sundhedsplejersken meddeler moderen at baby ikke skal amme for ofte. Den skal ikke tro den kan styre det hele L En baby har aldrig tanke på at styre noget som helst. En baby mærker sin lyst, sine behov, sine impulser og rækker ud for at få kontakt, mælk, varme, kærtegn…

Undertrykkelsen af impulser fortsætter i vuggestue, børnehave, skole og videre for fuld styrke i voksenlivet hvor vi tænker på naboens behov, chefens, kollegaens, vores mors, vores børns vores ægtefældes, vores venners og en hel hob af mennesker vi end ikke kender, tænker vi sørme også på. Bevidst og i høj grad, ubevidst.

 

Kontakten til os selv den forsvinder i vores forsøg, på at leve op til vores forestillinger om omgivelsernes forventninger.

 

Lyder det kompliceret?

Ja, det ér kompliceret og det er den måde vi oftest lever og relaterer på.

Der findes en lettere vej!

 

At åbne for impulser, for vores iboende kropslige visdom og lyst, det giver os handlekraft og glæde. Samtidig befrier det os for bekymringer, tankespind og stramme kulturelle bånd.

 

En tantramassage er et møde, hvor du får mulighed for at åbne for dine mangfoldige kvaliteter, følelser og kræfter. I en tantramassage inviteres du til at bevæge dig med, som dine impulser byder dig. Det kan tage lidt tid før impulserne taler, og lidt tid før du tør følge dem.

Men massagen åbner for nye veje og i den tætte kontakt frigives en masse hormoner som hjælper dig til at slippe, nyde, bevæge.

Hormonerne fortæller dig at livet er smukt og giver dig tillid til at turde lidt mere, ro til at sanse og kraft til at folde dig ud.

Hormonerne åbner for kærlighed og styrker vores følelse af forbundethed.

 

Hvordan tror du verden ville se ud hvis mange flere var trygge, kærlige, i kontakt med skaberkraft og leg?

 

Rigtig godt nytår <3