krop, sind, seksualitet, følelser, terapi
Psykoterapi, alle dine lag, mærk dem, se dem, mød dem, nyd dem.

Tantramassage inviterer til at opdage stille eller undertrykte sider i dig. Med en vågenhed på de refleksioner som opstår i det tantriske møde som massagen er, kan du muligvis finde en ny retning, en forandret måde at være i livet.

Tantramassage og samtale giver dig mulighed for en længere snak inden massagen. Det kan være en snak om de ting som holder dig fast et sted du ikke ønsker at være, men ikke helt kan frigøre dig fra. Det hjælper at lade tankerne komme ud, at vende dem med et menneske som måske kan se blokeringerne/vanskelighederne fra et andet perspektiv. Det hjælper at gå på opdagelse i sine følelser/tanker/frustrationer. Bare det at opdage eller blive bevidst om gør en forskel. At anerkende sine følelser, sine vanskeligheder gør en kæmpe forskel. I virkeligheden er det ikke vores følelser men vores reaktioner på følelser som skaber problemer for os. Kunne vi anerkende os selv med alle vores finurligheder så kunne frigøre os selv for meget skyld, skam, forkerthed, utilstrækkelighed og ensomhed. Der er nemlig ensomt bag sådan et panser hvor vi skjuler (for os selv og andre) hvem vi er.

At åbne og dele hvordan det er at være dig kan skabe store forandringer. Med før- eller efterfølgende samtale kan frigøre dig fra hidtidige blokeringer og bekymringer, som har skærmet levende liv i dybere kontakt med hvem du er.

Massage og samtale kan guide dig mod et liv hvor du kommer helt inde fra dig, hvor du oplever dig selv autentisk og levende.

Er du i parforhold kan tantramassagen også være en vej til at finde mod en dybere og mere kærlig kontakt i dit parforhold. Dine blokeringer i dig er blokeringer for livet, åbenheden, forbundetheden i dit parforhold. Med mere åbenhed, hjertelighed og fuld accept af hvad der er – i mellem jer og hos jer, hver især. kan du og I, sammen gå dybere, længere og mere hjerteligt.

Jeg har 6 års uddannelse til krops og psykoterapeut som sammen med tantrafilosofien giver et grundlag for næsten magiske forandringer.

Vores krop og hoved/sind er uløseligt forbundet. Det er ikke den ene der bevidst styre den anden. Der foregår kolossale mængder af informationer mellem krop og sind hvert øjeblik i dit liv. Vi har i årevis prøvet at styre vores sind med vores tanker. Erfaret at det slet ikke er så let. Derimod kan du arbejde med den krop du har og opdage at det har en stor indflydelse på ro, glæde, energi og mod i dit sind.

Som ernæringsterapeut (i 13 år) har jeg arbejdet med vores mads indflydelse på sind og velvære. Du kender til at have ondt i maven af bekymring, hovedpine af vrede, klamme hænder af bekymringer. Du kender sikkert også til at det hjælper at gå en tur, spise noget mad eller sødt, fordi det dæmper. At løbe en tur eller tage en lur. Alt dette viser den forbundethed der er i forskellige sider af dig. Jeg kan guide og forklare, jeg kan møde dig der hvor det gør ondt eller irriterer og det kan skabe forandringer du måske helt var holdt op med at tro på.

Tantramassage og samtale giver dig mulighed for at kombinerer massage med

  • psykoterapi
  • ernæringsterapi
  • kropsterapi
  • tantrafilosofi
  • Stressforløb (Se blogindlæg)

Ikke som adskilte, på forhånd udvalgte teknikker. Men i en dynamisk process hvor alt det der er blevet min faglighed og min menneskelighed, min måde at se og møde et menneske på viser sig i måden at møde dig på, måden du får mulighed for at opleve dig selv på.

Måske en vej til mere glæde, liv, mod, nysgerrighed, fred, forbundethed…

Måske opdager du at skyld, skam, generthed, bekymringer, frygt, konformitet, vrede, skuffelse bliver en meget mindre del af dit følelseliv…