Tantrakilden, tantramassage København/NordsjællandWellness middag og massage

Få den ultimative forkælelse med lækker sanselig middag, fordybet snak om emner som kommer os ved. Hvis vi har lyst nyder vi et glas (mousserende) vin. Jeg reciterer gerne et digt eller to, som hylder sanserne, lysten og maden. Herefter modtager du massage og vi afrunder med lidt ord hvis lysten er der.

 

I sandhed en aften der giver plads til det som vi er skabt til og som vi så sjældent giver os selv lov til. Nydelse, hengivelse, nærvær, kunst (mad, poesi, massage).

Kunsten at danse med et andet menneske, at lytte, at sanse. Kunsten at give sig hen, åbne. Noget som for de fleste mange mennesker er meget vanskeligt. Vi overvejer ike hvor vanskeligt det er, men at tillade sig ren væren uden at præsterer, gøre sig for tjent, uden at gøre sig umage.

Her er et rum hvor du ikke skal gøre dig umage. Du kan blot gå på opdagelse i dine sanser og mærke hvad dyb kontakt uden betingelser med er andet menneske kan skabe af liv og lyst ti dig.

 

En amerikansk molekylær forsker (Candace Pert), som har gjort flere revolutionerende opdagelser i sin karriere, siger efter intens forskning i krop, hjerne og følelser:

“The human brain is designed for pleassure! Go listen to music, enjoy art, create art, have sex, have deep talks, walk in nature, stay in nature, listen and smell ti nature”

Den tankegang ligger ikke i den politiske dagsorden. Vi har et meget lille rum til disse sider af livet.

Begynd at integrer det i livet og mærk hvilken forskel det kan gøre. Men husk, det er ikke et spørgsmål om at trumfe det igennem fordi nogen har sagt det. Det er et spørgsmål om at finde glæden ved at gøre det. Hengivenhed til øjeblikket.

Link til artikel i Q