_dsc6151_2Jeg mærkede med det samme potentialet i tantra. Fordi jeg oplevede, at det som var svært for mig i tantramøderne, var det som var svært for mig i mit liv. Jeg oplevede at mit tankespind, min konstante opmærksomhed på andres velbefindende, min konstante præstationstrang, hele tiden hindrede eller skærmede mig fra at være mig selv. Jeg havde i årevis læst bøger om nærvær, nuéts kraft, om at, stoppe bekymringer og omfavne mig selv. Jeg har mange års psykoterapeutisk uddannelse bag mig. Alligevel skete der noget med tantra som aldrig var sket tidligere. Jeg handler og lever i langt højere grad mine ønsker og drømme nu.

Tantraworkshops og tantramassage blev mit laboratorium til at handle alt det jeg havde læst og tænkt på i årevis. Først i erfaringen fik det sin kraft. En erfaring jeg nu kunne tage med i mit liv i mine aktiviteter og mit samvær med andre mennesker.

Samtidig oplevede jeg hvordan jeg igen og igen måtte mærke angst og bekymringer slippe deres tag, når jeg gav min krop den vigtige opmærksomhed og kærlighed. Uden mål og betingelser. Uden præstationer. Bare ved at være i den, sanse dens fortællinger og lyst frem for at forsøge at undertrykke mine tilstande.

Jeg oplever at, det svære, det mister sin kraft og at glæde, kreativitet og lyst vokser. Samtidig vokser evnen til stilhed.

Tantra er for mig at komme hjem til mig selv. At give mig selv et rum for vækst og et rum for pause. I meget fin bevægelse, så kroppen uden om min hjerne opnår balance, puls og fuld tilstedeværelse i det som jeg gør.

Tantramassage og livsform kan jeg på smukkeste vis kombinere med det arbejde jeg har lavet i 20 år. Til gavn for mig og de mennesker jeg mødes med.

Jeg er uddannet i biologisk traumeheling på Skolen for psykosomatik.

Krops og Ernæringsterapeut fra Center for Ernæring og terapi samt psykoterapi fra Akademiet for Psykoterapi.

Tantramassør fra workshops, privatundervisning og undervisning på bl.a. Mahamudra, Institut for indre rum og bevægelse.