Tantramassage til mænd og kvinder SjællandSom tantramassør interesserer det mig hvad der sker når vi lader kroppens impulser guide og bevæge os. Om vi tør slippe og lade kroppen gøre den bevægelse som opstår. Kontakten eller forbundetheden som kan opstå uden om historier om hvem vi er (for hvem er vi?). Kontakten som kan opstå uden om mål med at skulle være særlig dygtig, lækker, sexet, klog…

Når vi slipper alt det så er det rene nærvær, den rene kærlighed tilbage. En kærlighed som ikke vil andet end det øjeblik som er lige nu.

Kropskontakt, samtale, mad og drikke er lige væsentlige for vores helbred og livsglæde.

Jeg har arbejdet med ernæring og terapi i 20 år. Ved siden af tilbudet om en massage som intet andet er end to timer i nydelse, har jeg tilbudet til dig der er nysgerrig på kroppen som et levende organisk væsen der spejler dit sind og påvirkes af det miljø du giver din krop og hermed din sjæl.

 • Massage
 • Ernæringsterapi
 • Fordybelser til kroppen, gennem guidede kropsrejser
 • Kropsterapi
 • Psykoterapi
 • Samtale

Hvad vi putter i forløbet beslutter vi undervejs som forandringer og lyst træder frem.

Min passion ligger i mødet med mennesker. Jeg møder mennesker med opmærksomhed og empati. Når vi skal arbejde målrettet med sygdomme og ubalancer, er det et stærkt fagligt blik jeg retter mod symptomer og tilstande. Samtidig har jeg øje for din oplevelse af tilstanden da jeg er sikker på at du selv er den klogeste på din krop. Jeg bliver fortolkeren og hjælper med at finde vej og struktur i vivarret du måske oplever.

Jeg har strålende resultater med

 • Stress
 • Depression
 • Angst
 • Autoimmune sygdomme
 • Hormonubalancer

Jeg har hjulpet til bevægelse, forandringer og selvhelbredende processer. Den mad vi kommer i munden har kolossal betydning for vores velvære. Bevægelse, kontakt og kærlighed har lige så stor betydning.

I dette holistiske syn kan vi regulerer hormoner og krop gennem kost, tilskud, stresshåndtering, massage, og forløsninger i den guidede fordybelse.

Måske har du særlige områder, ubalancer, sygdomme, fokusområder. Efter 20 år i sundheds og udviklings-området har jeg en bred og solid erfaring.

Se mere her www.sundmedmad.dk

Ring og snak med mig om netop det som optager dig.

 

Tilbagemeldinger efter massage!

Hold nu op, det var fantastisk. Det er jo meget større end sex! Det er jo helt vildt så meget der sker uanset hvor du masserer og berører. Jeg ved ikke hvornår jeg sidst har været så afslappet… Og heller ikke hvornår jeg har haft så meget energi. Waauw, tusinde tak for en enestående oplevelse, vi ses!
Kram Henrik

Wauw, hvor det var fantastisk, allerde i vores samtale fik jeg åbnet øjnene for nogle af mine mønstre som hindrer mig at nå noget af et jeg længes efter. Massagen var virkelig dejlig, jeg følte mig tryg og guidet, så jeg bare kunne give mig hen. Jeg slap alle mine tanker og oplevede bare at være der. Helt afspændt og lykkelig. En virkelig dejlig oplevelse. Jeg glæder mig til at komme tilbage. Tak for et vidunderligt møde. Susanne

 

Kære Tine

En berigende, nærende og dejlig eftermiddag med din meget professionelle og inspirerende tantramassage – og så at opleve det ved første møde! Uden tvivl er kilden til dette også din personlighed – du udstråler åbenhed og smittende glæde ved tantramassage. Tak for at jeg igen må opleve det. Jeg glæder mig allerede. Tusinde tak! Michael

Når lyst liv og kreativitet vågner!

Du sad som Budha sad

som en kvinde

Gav mine øjne et uudsletteligt minde

Du sidder der med

uforlignelig ro

Finder gennem dig en

fornyet tro

Jeg favner om dig,

suges op af din krop

Vis mig dit væsen,

overhør mit stop

Hvorfor rejse ud når

lykken jeg MÅ finde

Jeg fandt den hos

Budha med form som

kvinde


Hold da op! Det er det vildeste jeg nogle sinde har oplevet. Det må være som at tage LSD, bare en snært af LSD, mindblowing. En helt surrealistisk oplevelse. Det var som at være inde i en drøm og nu langsomt kommer jeg ud i virkeligheden igen. Jeg aner ikke om der er gået en time eller en uge. WOW, jeg skal hjem og skrive nu!

Jonas


Kære Tine

Tusinde tak for vores møde. Jeg følte mig så velkommen og varmt modtaget fra første sekund. Det gjorde det til en tryg og dejlig oplevelse. Nervøsiteten forsvandt med det samme i mødet med dit åbne og imødekommende væsen. Det var fantastisk at opdage hvordan de ting jeg normalt kan se som problemer fuldstændig forsvandt i et roligt åbent og kærligt møde. Jeg ved nu at der bor meget mere i mig end de ting jeg så som problematiske og som fyldte meget.

Tusinde tak for det. Jeg glæder mig til at besøge dig igen.

Kærligst Thomas