Abrikos

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Jeg stryger mine fingerspidser abrikosens orangerøde eventyrligt bløde skind om det søde kød der vokser mellem mine fingre   Som da mine fingre sansede sig omkring din mulebløde orangerøde tulipan og jeg senere bag lukkede øjne gav mig fuldstændigt ind … Read More

Stressforløb, All Inclusive

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Stress opstår sjældent af én årsag, men derimod summen af de betingelser der er (og har været) i dit liv og de betingelser du giver din krop og din hjerne. En stærk faktor i stress er at kroppen og hjernen … Read More

Tantrafilosofi og massage

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Tantra er en kæmpe filosofi som udspringer af hinduisme, buddhisme, okkultisme og varianter over disse religioner/filosofier.   Vi lever i et samfund hvor der knopskydes og mixes indenfor alle felter, musik, kogekunst, teater, terapi, kropsterapeutiske metoder, undervisningsmetoder, ledelsesmetoder, byggeformer osv. … Read More

Om tantra, seksualitet og terapi

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Der tales meget om tantra og seksualitet. Der tages afstand fra at tantra er seksuel. Skulle den blive seksuel så sidestilles den med prostitution, som oftest anses for lav, beskidt og uværdig. Terapi er derimod ophøjet. Værdifuldt, energetisk, en vej … Read More

Tantra – at finde vej, uden en vej

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Jeg skabte ”vejen” for mit indre blik Gjorde det muligt at træde mine skridt Ind i mørket som jeg gennemlyste med det jeg troede var virkelighed Det var lutter fantasi   Kun i vores forestilling er veje blotlagte, forudbestemte. Som, … Read More

Vand

posted in: Ikke kategoriseret | 0

  Jeg ligger så stille, at du, i mig, betragter dig jeg strømmer blidt i rosa, dybt i lilla og vågent i turkis pakket i bånd af sølvblå, sølvgrå, sølvhvid Her besnæres du af sartheden og skønheden Foranderligheden af min … Read More

Pesto

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Jeg laver pesto til dig Blanke hvidløgsfed mellem mine fingre presses nænsomt Basilikum på mit bord Plukkes stille ind Pinjekerner, i min hule hånd Friske dryp af citrus saft Og et brus af havets salt Guddommelighederne forbinder sig blidt i … Read More