Stressforløb, All Inclusive

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Stress opstår sjældent af én årsag, men derimod summen af de betingelser der er (og har været) i dit liv og de betingelser du giver din krop og din hjerne.

En stærk faktor i stress er at kroppen og hjernen har mistet evnen til at koble fra, slippe,blive stille og hvile. Du ligger vågen om natten og tankerne myldre. Dine muskler er spændt op selvom du prøver at slappe af. Du bliver ved at være optaget af hvad du bør gøre selvom du allerede har gjort rigtig meget. Dit hjerte banker hurtigt o det er vanskeligt at få det i ro.

Du oplever sikkert også at det påvirker din krop så du enten taber dig eller tager på, mister appetitten eller snacker alt for meget sødt. Eller bruger alkohol eller cigaretter for at falde til ro.

Efter længere tids stress kan der opstå skader i kroppen, i tarmen og immunsystemet. Din risiko for at udvikle autoimmun sygdom stiger, din fordøjelse svækkes, du indtager sikkert færre vitaminer/mineraler end du bruger. Dine neurohormoner er måske kommet ud af balance.

 

Tantramassagen er et fantstik SLIP. Et rum hvor du ikke skal noget og hvor berøring, nærhed, strygninger, gentagelser, kram og alle de hormoner som det frigiver, hjælper dig til at slippe. Ingen er gået anspændt fra en massage. Du mærker vejrtrækningen bliver dybere, musklerne slipper, maven bliver blød, du begynder at mærke din krop den sanser og det føles dejligt.

Samtidig er det som en genopladning så du mærker energi, lyst, glæde og den energi kan du bruge til at tage lidt hånd om dig selv (nej brug den ikke til at yde endnu mere hvor du allerede har investeret alt!). Det kan være en gå eller løbe tur, eller ordenlig mad så du kan bygge din krop op igen. Tilføre den næring som hjernen behøver og de næringsstoffer som kan hele hvad langtidsstress nedbryder

 

Stressforløbet består af 3 X 3 timer. Du kommer og vi tager en samtale og herefter en massage. Samtalen munder ud i få enkle vejledninger på hvad du kan tage med hjem og arbejde med.

Næste gang ser vi på effekten af det som du har gjort og lægger et nyt lag på og arbejder videre herfra. Igen en god lang skøn massage.

Sidste gang ser vi igen på effekt og finder veje så du på egen hånd kan navigerer i en verden der kontant inviterer til at forlade dig selv og overgive dig til omverdens krav om vækst og succes. Og igen, selvfølgelig massagen, der lidt er som at få en pose penge med hjem fra banken, en pose til at investerer med. Fordi du får både ro og energi, fordi du mærker dig selv, din lyst og din egen livskraft – og det er trods alt livskraft der skal tage os hele vejen gennem livet.

Normalpris for 3 X 3 timer er 7800 kr.

Jeg tilbyder 600 kr. rabat ved “køb af hele pakken” Således betaler du 2600 kr for de første 2 sessioner og kun 2000kr for den sidste 3 timers session.

Tidsrammen er at det gøres indenfor 4 måneder. Jeg anbefaler at der 3-5 uger mellem hver session.