Tantramassagen er et møde med kroppen.

potentiale, empowerment, beU,
Tør du springe ud? Være din egen største ressource!

Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd.

Vi møder kroppen i sin væren, kroppen som den er, helt naturligt uden klæder og uden panser, i et trygt, kærligt og anerkendende møde.

Vi begynder med en samtale om tantramassagen som et møde i sansning, nydelse og frihed.

I tantramassagen kan du bevæge dig med mine bevægelser, sige nej og ja. På den måde bliver massagen dynamisk og en invitation til at smelte sammen i fælles bevægelse, i en kontakt der ikke kræver andet end lyst til lige nu.

Vi tænker ofte vores krop som noget der forstyrrer, fordi den kan gøre ondt, være i dårlig form, være for tyk – eller tynd, være for usmidig. Vi har glemt og fortrængt al den visdom, hukommelse og glæde der er i kroppen. Vi har glemt at det ikke bare er vores handlinger der skal imødeses og kontaktes

Lad os møde kroppen på ny, uden vurdering.

Tantramassagen indledes med et ritual og en æring af kroppen. Hver enkelt del af dig berøres og ses med åbenhed og opmærksomhed. Kærligt.

Herefter begynder massagen som er lange strøg, ikke kun med hænder, men også med arme, bryst, ansigt, og ben. Til tider langsomt og blidt, til tider intenst og kraftfuldt. Det betyder at massagen er sanselighed i ”stort format”. En følelse af at være omsluttet – uden at være holdt fast. Sanse hud mod hud samtidig på ben, baller, ryg og arme. Eller mave, bryst, kind og arme. Vi mødes med anerkendelse og kærlighed til hver eneste celle i vores egen krop uden moralske og kulturelle fordømmelser.

Vores sexualitet er en naturlig kilde til glæde og samhørighed med et andet menneske.

Tantramassagen er en naturlig vej til at åbne for din sexualitet. For mange mennesker er sexualiteten og lysten lukket eller tilbageholdt i opdragelse, morale, træthed og måske i tilbagetrækning efter dårlige oplevelser. Men vi holder jo heller ikke op med at spise fordi vi har fået et dårligt måltid mad. Vi må søge og møde noget som smager os.

Sexualitet er i psykoterapien en grundfølelse. Jeg ser den som sådan og som en grundfølelse og en ressource, ligesom vrede, glæde og sorg. Det betyder ikke at det bliver en akt i massagen ligesom vrede heller ikke er et skænderi men derimod en kraft vi kan sætte grænser med eller skabe handlinger på. Sorg er ikke nødvendigvis gråd og depression, men en grundfølelse vi kan bruge til at sige farvel eller møde os selv i stilhed.

Kreativitet er en kraft som en massage kan åbne for. Mange oplever massagen som en drøm, en hinsides virkelighed oplevelse, som en katalysator for de kreative, skabende kræfter.

Tantramassagen kan åbne nye veje for ro og væren i mennesker med stress. Den er dybt afspændende og nydelsesfuld. Det hjælper os til at komme fra ydersporet på livets motorvej, ind på marguerit-ruten. Den stille vej med smukke udsigter, dufte, farver og muligheden for at standse ved en eng og lægge sig i græsset. Blot for at mærke solen i huden, høre biernes summen og se sommerfuglen hvirvle omkring.

Tantramassagen er en invitation til at mødes for en stund, uden andre mål end at nyde og være lige nu. Lade vågne hvad der er i dig lige nu. Her opdager du det som fortrænges i dagligdagens gøremål.

Når der diskuteres kærlighed, hvad er det, hvordan føles det, kan det findes uden betingelser, kan en tantramassage med en fremmed rumme eller være kærlighed. Så må jeg sige for mig er det muligt ja. Kærlighed er en følelse af hengivenhed. En følelse i brystet, som en svulmen (Yep, en kliché måske, men klichéer opstår fordi noget stærkt og sandt gentages for ofte). For mig er det en varme, en bevægelse. Den kan opstå med mig selv, med mine børn, med et andet menneske, med min hund (som er væk), i naturen. Det er ikke en følelse der er betinget af at nogen, er på en bestemt måde.
Men jeg kan sagtens forelske mig i en historie om et partnerskab, et fællesskab, et liv. Så bliver det personafhængigt, interesseafhængigt. Det er ikke fordi det er dårligt. Det er også en del af at være menneske. Og det er dejligt. Men kærlighed er også “bare” en grundfølelse som sorg, glæde, vrede, lyst…. En følelse som opstår hyppigt, men mindre hyppigt tør vi lytte til den, sanse den og blive i den. Alle følelser flyder igennem os gennem dagene, men oftest har vi for travlt til at mærke dem. Vi tænker, taler, handler, høre musik, arbejder og regner den ud. Alt i mens følelserne strømmer som en understrøm. Kun nogle gange lader vi det kruse på overfladen.

 

For en kort snak og tidsbestilling ring 2623 8812